Forbered dig på en sjov mountainbike tur

Jeg vil også gerne sige, at denne stræben efter klarhed ikke er en refleksion til at arbejde mod de retshåndhævende myndigheder i hele staten. Selv om jeg respekterer positive anerkendt gennem brug af godkendte hjelme og ryttere, der vælger at ære dette valg (sammen med de organisationer, der arbejder støtte hjelm lov samt motorcykel sikkerhed), de nøglen til mig og mange andre i vores samfund er stadig valg. Det magnetiske spænde er sikkert og nemt at bruge for små børn, plus du får et integreret visir til solbeskyttelse og reflekterende gjord til lave lysforhold. Virksomheder kalder ofte denne lystilstand. Og i modsætning til andre hjelmlys bruger Vont AAA-batterier, som skal holde op til 6 timers belysning, afhængigt af den tilstand, du bruger i øjeblikket. Forslagene omfatter: Tilskyd dine børn at lege udenfor, til at deltage i et sportshold efter eget valg eller for at begrænse deres computer- eller telefontid til omkring to timer dagligt.

Awesome hub faktisk vil jeg ikke glemme at spænde op og bære min hjelm næste gang jeg går ud for en tur, cykelhjelm airbag – cykelairbag.dk – åh og også bringe en ven eller to! Og når børnene skal have hjelm på, mens de står på ski, vil de prøve at få os alle til at spænde dem fast. Hvis resorts skulle gøre hjelme til børn et krav, ville der ikke være nogen begrundelse for lovgivning, eller for staten at blive involveret i udvej forretning. Efter hjelm loven blev ophævet, Louisiana State Police et par dage senere sat en PSA om den reviderede statut er klart, at hjelme skal DOT Godkendt. Smiley for hans hjælp til bestemmelse af fremtidige drøftelser om håndhævelse af Louisiana ‘s nuværende Hjelm lov, RS 32:190. Jeg vil også følge op på dette i en artikel (eller yderligere opfølgning artikler) som nye informationer udvikle.

Repræsentant Smiley ser frem til at høre tilbage fra mig om mine resultater. Når en rytter generelt læner sig, frem eller tilbage, mens du kører på cyklen, ændrer den gradvist tyngdepunktet, og solocyklerne accelererer sikre perfekt balance på alle tidspunkter, når strømmen holdes på. En regel specifikt for børn erkender, at de mangler perspektiv og livserfaring til præcist at vurdere de farer, som ridning uden hovedbeskyttelse. Børn, der går i skole, bør altid gå med en anden gruppe børn eller en voksen, hvis det er muligt. Vi håber at få hurtige svar fra så mange ryttere som muligt, der er blevet påvirket. Jeg vil samle dine svar og indsende forskning til Rep.

Consumer Product Safety Commission standarder også er ikke særlig god til at afgøre, om nogen vil få en mindre, men stadig alvorlig, hovedskade såsom en hjernerystelse, den nye undersøgelse fundet. Sommeren er normalt betragtes som et godt tidspunkt at udforske Peak District naturskønne landskab samt for cykling entusiaster. Opgrader 2017 Casco Ciclismo Mtb Cykel cykelhjelm cykelhjelm cykelhjelm Capacete De Ciclismo Casco Bicicleta Bici Casqu. Først skal du købe en cykel. Hvis du ikke er handy, vil det få brug for regelmæssig vedligeholdelse (jeg anbefaler, at du lærer det grundlæggende). Jeg fandt, at hjelmen er utrolig nem at passe, fordi stropperne er hurtige til at justere og give en bred vifte af pasform. Raid visir har tre justerbare positioner, og denne hjelm spiderlock Pro MTB justeringssystem giver dig også mulighed for at styre både vandret og lodret pasform.

Leave a Comment